Βασιλειαδης Garden Center

Το garden center Βασιλειάδη, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της, μας τίμησε με την εμπιστοσύνη της, αναθέτοντας στην εταιρία μας την επικοινωνία της. Η εταιρία φημίζεται για την ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των φυτών της, τη μεγάλη ποικιλία των ειδών αλλά και για την ομορφιά και την λειτουργικότητα των κήπων που δημιουργεί, όπως και για την αξιόπιστη συντήρηση τους. Ξεκινώντας από το rebranding της εταιρίας με το σχεδιασμό της νέας εταιρικής ταυτότητας και στη συνέχεια με την οργάνωση όλης της επικοινωνιακής στρατηγικής, στη ΝΕΧΤLINE μάθαμε τόσα πολλά για τον κόσμο των φυτών που μπορούμε να είμαστε πια ” Επίμονοι κηπουροί”

Branding

Η NEXTLINE εκτός από τη νέα εταιρική ταυτότητα σχεδίασε μια ολοκληρωμένη σειρά προωθητικών εντύπων, όπως και το news letter της που εκδίδεται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή με συμβουλές για τα φυτά και το κήπο.

NEWSLETTER

Οι” Επίμονοι κηπουροί” στο VELVET 96,8 fm

Σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό VELVET και το Νίκο Βασιλειάδη, η εκπομπή αυτή έδωσε που έδωσε το δικό της επικοινωνιακό στίγμα. Στη NEXTLINE δουλέψαμε δημιουργικά για να πληροφορήσουμε το κοινό του ραδιοφώνου, πως να φροντίσει και να περιποιείται τα φυτά και το κήπο του και του δώσαμε έξυπνες συμβουλές για την ανάπτυξη τους. Μια ιδέα που άρεσε πολύ και συνεχίζεται άνοιξη και φθινόπωρο.

 

Με τη fiva green card ταξιδεύεις στην πόλη του φωτός

Ένας μεγάλο δώρο από το garden center Βασιλειάδη που με αυτόν τον τρόπο γιόρτασε τα 50 χρόνια λειτουργίας του. Στη ΝΕΧΤLINE σχεδιάσαμε όλη την προωθητική στρατηγική που περιείχε υλικό διανομής, σήμανση στους χώρους της εταιρίας, εκδηλώσεις και χορηγίες αλλά και μια έντονη ραδιοφωνική καμπάνια με τη μοναδική φωνή του Χρήστου Σιμαρδάνη.
Fiva Green Card Φυτώρια Βασιλειάδη

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤ FIVA GREEN CARD
ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗ


Σιμαρδάνης
Θέλω να πρασινίσει ο τόπος
και ένα κήπο να το ζηλεύουν όλοι. Για αυτό διάλεξα garden center Βασιλειάδη
Με συμβουλεύουν , με προσέχουν, μου κάνουν και τιμή
Τι τιμή ;; Tην καλύτερη. Έχω βλέπεις Fiva green card
Παίρνω έκπτωση , μαζεύω πόντους – κερδίζω δώρα
Fiva green card. Γέμισε με πράσινο τη ζωή μου
Γυναίκα
Garden Center ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
12o χλμ Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής.
τηλ 2310 475475
Μεγάλες ιδέες για μικρούς παράδεισους

 

 

#Διαφημιστική #εταιρία #θεσσαλονίκη #διαφημιση#advertising