ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Αν αναζητάτε λύσεις υγείας και ομορφιάς, που στηρίζονται στη σοφία και την αγνότητα της φύσης αξίζει να γνωρίσετε το ” Φαρμακείο της φύσης”. Μια όμορφη γωνία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που παράγει μοναδικά προϊόντα εναλλακτικής ιατρικής. Στη ΝΕXTLINE αγαπήσαμε τους ανθρώπους του Φαρμακείου και πιστέψαμε στα προϊόντα τους, βοηθήσαμε να τα συσκευάσουν και να τα προωθήσουν. Μέσα από τη μακρόχρονη συνεργασία μας, χτίσαμε ένα εξαιρετικό Brand που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη καταναλωτών από όλη την Ελλάδα. Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι για μας δεν έχει σημασία το μέγεθος αλλά η ποιότητα και πως η δημιουργία έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Στη Nextline σχεδιάσαμε το σύνολο των συσκευασιών του “Φαρμακείου Της Φύσης”. Σε όλες τις σχεδιάσεις χρησιμοποιήθηκαν γήινοι τόνοι που εκφράζουν το φυσικό χαρακτήρα των προϊόντων. Το σχεδιαστικό ύφος παρέμεινε λιτό και καθαρό σε όλες τις συσκευασίες ενώ σε κάποιες από αυτές το πράσινο κυριαρχεί αφού αποτελεί το βασικό χρώμα της εταιρικής ταυτότητας του “Φαρμακείου Της Φύσης”.
ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

#Διαφημιστική #εταιρία #θεσσαλονίκη #διαφημιση#advertising
BIO-OPTIC-PLUS

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΣΤΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙA ΚΕΡΑΛΟΙΦΗΣ

ΒΑΛΣΑΜΟ

Ένα διμηνιαίο newsletter  με ενδιαφέροντα άρθρα, συμβουλές και παρουσιάσεις προϊόντων του “Φαρμακείου της Φύσης” και όχι μόνο.  Η Nextline έχει αναλάβει την επιλογή των θεμάτων την κειμενογράφηση και την παραγωγή του.

Web Site/ Design and development 

H Νextline επιμελήθηκε και σχεδίασε το  website του Φαρμακείου της Φύσης που συνδυάζει την προιοντική παρουσίαση με συμβουλές και άρθρα, Ο χρήστης με εύκολο και γρήγορο τρόπο βρίσκει στο site αυτό που θέλει.